În Apuseni. aventura este la ea acasă

Dacă îți place aventura atunci aici, în Apuseni, ești în locul potrivit.
Ce-ai zice de o vacanță în care în fiecare zi trăiești o altă experiență plină de adrenalină?
Drumeții prin chei sălbatice, trekking, canyoning, rafting, via ferrata, vizite speoturistice, ture de bicicletă pe trasee de diferite niveluri de dificultate.
Ești pregătit?

O drumeție prin chei sălbatice cum ar fi Cheile Galbenei sau Cheile Someșului Cald din Padiș sau prin Cheile Râmețului din Trascău te va convinge de acest lucru.

Dar și explorând peisaje carstice impresionante cum sunt Cetățile Ponorului sau Cetățile Rădesei din Padiș, ai să simți adrenalina din plin. La fel și în cursul unei ture de speoturism în peșterile din Pădurea Craiului.

Un mod inedit de a descoperi Apusenii, în orice zonă te-ai afla, este să o faci din șaua bicicletei. Mountainbiking-ul câștigă tot mai mult teren iar faptul că, în Pădurea Craiului, de exemplu, există deja o rețea de 9 trasee ciclo marcate, cu diferite grade de dificultate și însumând peste 250 km e un argument serios în acest sens.

Iar într-o o tură de rafting pe Crisul Repede sau de via ferrata pe pereții de la Vadu Crisului, Șuncuiuș sau din Valea Cuților, tot în Pădurea Craiului, ai să simți că într-adevăr, trăiești la cote înalte.
Și pentru că tot a venit vorba de apă și stâncă poate că nimic nu se compară cu o tură de canyoning. Unde? Cheile Galbenei, Canionul Oșelu, Canionul Cheia Rea sau Cheile Jgheabului sunt printre cele mai renumite din Apuseni.

Chiar și drumeția pe Vf. Bihor poate fi o aventură dacă te gândești la proba de anduranță cu care te vei confrunta pe parcursul a aproximativ 8-9 ore și la diferența de nivel în jur de +900 m/-900 m.

Vino, deci, alături de noi, într-o experiență plină de adrenalină și te vei convinge că viața adevărată începe după ce ai ieșit din zona de confort.