APUSENI EXPERIENCE

Gustă farmecul Apusenilor într-o vacanță cu familia

Ia-ți familia și vino să te bucuri împreună cu toți cei dragi ai tăi de simplitatea și frumusețea unei lumi așezate așa cum numai aici, în Apuseni mai găsești.

Pentru copii, o vacanță în Apuseni poate fi, printre altele, un șir de experiențe în premieră. Nu încape nici o îndoială: prima vacanță pe poteci de munte, prima peșteră vizitată, primul traseu de via ferrata (da, există trasee de via ferrata amenajate și pentru copii sau pentru cei mai puțin ințiați) sau tura aceea memorabilă de rafting în care întreaga familie, mai aventuroasă, de felul ei, a trebuit să înfrunte la unison apele repezi și înspumate ale râului vor rămâne pentru totdeauna amintiri de neuitat.

inima munților, se va vorbi mulți ani de-atunci încolo.

Iar despre primele afine și zmeura culese și savurate chiar acolo sus, la munte sau despre delicatesele culinare pregătite întotdeauna cu ingrediente naturale, proaspete și cu gust autentic, de către gazdele locale, ce să mai zicem?

Și câte și mai câte alte asemenea experiențe!

Ia-ți, deci, familia și vino să te bucuri împreună cu toți cei dragi ai tăi de simplitatea și frumusețea unei lumi așezate așa cum numai aici, în Apuseni mai găsești.